Nová státní pujčka

Vláda ČR schválila nařízení o použití prostředků Státního fondu rozvoje bydlení na modernizaci bytů pro mladé. Díky tomu mohou lidé do 35 věku let získat nízkoúročený úvěr v hodnotě až 150 000 Kč. Tato půjčka je velmi výhodná nejen díky úrokové sazbě 2%, ale také proto, že není třeba ručit nemovitosí a máte tak možnost získat hypotéku. Další výhodou je snadné vyřízení. Doporučujeme! Více zde!







Tepelné čerpadlo

Topte levně!

Zkuste tepelné čerpadlo!
Médium, které Vám navždy
topí levně!

Projekt


Vizualizace objektu projektantem

Přeneste svoje představy
na papír

Pokud učiníte první krok, a rozhodnete se pro stavbu rodinného domku, je dobré začít přemýšlet, jak vlastně chcete bydlet. Vezměte v úvahu svoje návyky, vše co máte rádi, vše co je Vám na bydlení příjemné. Zamyslete se ale také nad tím, co vám v bytě chybí, co vám vadí, je nepříjemné. Máte rádi otevřené prostory nebo preferujete soukromí každého člena domácnosti? Chcete nahradit skříně malou šatnou? Toužíte po krbu? Chcete prožít léto na zahradě a mít kuchyň na dosah ruky? Vadí vám praní v koupelně? Toto vše a mnohem víc proberte ze všech možných úhlů a nebojte se malovat, kreslit, překreslovat. Je to práce nesmírně tvůrčí a zcela jistě Vás bude bavit. Nepodceňujte jí, protože v tyto okamžiky se rozhoduje o Vašem pohodlí na celý život.



Obraťte se na odborníka

Když máte svoji představu o novém bydlení je dobré svěřit vše do rukou projektanta (architekta). Jeho odborné zkušenosti jsou nesmírně důležité a pokud je to projektant kvalitní určitě Vás překvapí množstvím nápadů a třeba i vhodnějším řešením v duchu Vašich představ. Držte se však toho, co od bydlení očekáváte vy. Projektant ve Vašem domě bydlet nebude.


Reálný stav objektu před rekonstrukcí



Projekt topení


Projekt rozhoduje o nákladnosti stavby

Jsme připraveni nabídnou Vám kvalitní odborníky, kteří spolu s Vámi zpracují projekt, důležitý pro další fáze stavby. Pokud máte možnost využít služeb vlastního projektanta, jsme schopni korigovat jeho představy z pohledu optimalizace finančních nákladů. Je totiž běžné, že projektant se snaží prosadit své představy ať to stojí, co to stojí. Projekt cenu velmi ovlivňuje a je dobré vědět, že můžete ušetřit pokud zbytečně velký obývák bude menší o 1m, že můžete uspořit za atypické rozměry železných profilů, za tvar střechy, arkýře, balkóny.
S projektem souvisí pro vaší budoucnost finančně důležité technické otázky jako je např. typ topení, které bude přímo ovlivňovat finanční náročnost provozu Vašeho domu.